Mitt lilla projekt

Skrivet 2011-03-28 @ 21:33:55
Som jag har skrivit förut så har jag tyckt att det finns väldigt dåligt med information om min utbildning på internet och jag har funderat på att ta min lilla bloggkategori ett steg längre och starta upp en ny sida där blivande studenter kan få ställa alla sina frågor. Jag nämnde det hela på ett ämbetsmannaråd vi hade på kårhuset för ungefär två veckor sen och idag fick jag vara med på ett möte med kårens handläggare, programmets samordnare och två andra som jag pinsamt nog inte vet titeln på. De ville iallafall veta mer om min idé och tyckte att det lät jättebra så nu har jag fått i uppgift att göra en pilotversion av det hela och presentera på nästa möte i maj.

Då ska det skapas en sida med all info om apotekarprogrammet och dessutom receptarieprogrammet. Det är även tänkt att man ska kunna ställa frågor till studenter och inga frågor är för dumma och man är garanterad ett svar! På sidan ska man även kunna hitta information om vad man kan jobba med efter sin utbildning eftersom det finns så mycket att välja på!

Vad säger ni? Kommer ni som har frågor om programmet använda er av den sidan? :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det låter jättebra tycker jag! Jag tror att den sidan kommer användas av många. Dessutom finns det idag alldeles för dålig information i samhället om apotekare och de flesta verkar tro att det enda en apotekare gör är att sitta i kassan...

2011-03-30 @ 16:01:58
Postat av: M.

Åh! måste bara säga tack för att du delat med dig så mycket om hur det är att gå apotekarprogrammet. Är inte alls lika förvirrad angående en himla massa saker jag länge funderat över och som du säger inte fått svar på genom att googla runt!

2012-11-20 @ 19:30:15

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0