Amöberiet nästa

Skrivet 2011-03-15 @ 20:54:37
Blev tillfrågad igår om jag ville vara med i Amöberiet, det är den farmaceutiska nollningsgruppen som anordnar och planerar nollningen för de nya apotekar- och receptariestudenterna. Det är enormt tidskrävande de första två veckorna men jag tror att det är sjukt kul också så jag tackade ja. Jag gillar att planera och jobba från idé till handling så det ska inte bli några problem hoppas jag. Blir officiellt invald på kårens marsmöte nästa vecka.

Så komsi komsi alla människor som är sugna på att plugga till apotekare eller receptarie i uppsala så ska jag bjuda er på två otroligt roliga veckor i början av er utbildning!

Här är en härlig bild på mig och en kille som heter björn från den här terminens nollning då jag var fadder!

Kommentarer
Postat av: Fundersam

Hej! Jag funderar på att välja apotekarprogrammet men jag är väldigt osäker då jag varken gillar kemi, labbar eller biologi och sådant som har med människokroppen att göra. Vad tycker du som går utbildningen? Borde jag välja något annat eller går det bra i alla fall? Bör man ha några speciella egenskaper för att börja på apotekarprogrammet så att säga?Tack på förhand för svar! :D

2011-03-16 @ 20:06:32

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0