Ge mig nollning!

Skrivet 2011-01-11 @ 15:21:01
Woaa på fredag är det tenta.. vi hade tänkt sitta i skolan till fyra idag och plugga men vi drog tidigare för jag och Sofie behövde åka förbi norrland nation och rätta till lite grejer som de ställde till med på stockholm nation igår, haha. Bestämde mig för att gå med i stockholms nation den här terminen för att få gratis inträde på deras nattklubb, som är den bästa, och för att söka bostad via dem. Var där igår och skrev in mig och vilken felaktig bild de ger av stockholmare, riktiga lidingöbrats som satt där och kunde ingenting. Haha det var ganska kul för ingen kunde datasystemet de skulle använda sig av så allting blev typ fel, men de var sjukt trevliga studenter iallafall! Hon som jobbar på norrlands kansli fick rätta till det dem gjorde fel igår iallafall, verkade som att de hade rört ihop det ordentligt. Nästa termin går jag till norrlands och betalar allting där istället för hon vet ju vad hon pysslar med iallafall, haha.

Jag längtar tills fredag kl 13.00 för då är tentan över och då har jag en ledig helg och på måndagen börjar nollningen av de nya farmaceuterna! Om det är några som läser det här och ska börja på apotekar- eller receptarieprogrammet nu på torsdag så måste ni gå med i våran nollningsgrupp på facebook Farmaceutisk Nollning VT-11 Det kommer bli jättekul och oroa er inte, vi har ingen förnedringsnollning. Vi farmaceuter har en egen kår och ett helt eget kårhus så vi är sponsrade av massa företag och därför är nollningen inte förnedrande. Det kommer bara bli väldigt roligt, trevligt och mycket alkohol (för de som vill, haha)

Jag får inte avslöja några teman förrens på måndag men jag kan säga att jag kommer använda mig av den här sprayen till min utklädnad iallafall!


Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0