Slöplugg

Skrivet 2011-01-07 @ 21:26:50
Sitter och pluggar till min tenta som är om en vecka, det känns som om den är imorgon haha. Det är ju inte kul kan jag säga, den här kursen var inte alls rolig att ha över julen. Har stor redovisning på måndag och sen är tentan på fredag. Hade jag haft helgen fri hade jag inte vart stressad men nu ska jag jobba. Kan plugga lite imorrn men söndagen går bort helt och hållet, yeay!

Ne men annars då...? Haha min chef säger alltid så "annars?" från ingenstans... annars vadå!? Nemen det ska faktiskt bli skönt att åka tillbaka till uppsala på ett sätt, här i sthlm har alla känt varandra liiite för länge känns det som. Det är uppfriskande med nytt folk och det är inte lika mycket drama där som det är här i sthlm. Veckan som kommer ska jag ner till hyresvärden och lacka ur lite, jag har inte hört ett pip om tapetsering ännu trots att det var så brådskande och de hade satt hög prioritering för att det var så äckligt. Sebbe fick sitt omtapetserat inom en månad och det var inte lika nasty som mina väggar är. Åh jag blir trött bara jag tänker på det, bara för att man är student så ska man behöva leva med vad som helst.

Ne äsch plugga var det... lånar ut min hjärna till frivillig som vill lära den lite elektrokemi och sen kan jag ta tillbaka den!
Kommentarer
Postat av: Margita

Hej! Hoppas du inte tar illa upp att jag lånat en bild av dig från din blogg. Jag har länkat till din blogg med information om att bilden hämtats härifrån. Det är en bild på en katt vid kaktus. Har en "dagens katt" varje dag och jag föll för din roliga/fina bild!

/Margita

2011-01-07 @ 23:00:07
URL: http://sengas.bloggplatsen.se

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0