Nollningen är igång

Skrivet 2011-01-19 @ 22:39:36
Det här kan ju vara den löjligaste veckan i mitt liv, det här är seriöst den ända tiden jag kommer kunna vara inne på datorn. Det är fullt upp med skolan, nollningen, Internationella Utskottet, jobbutbildning, tapetsering osv. Hur som haver så befinner jag mig i sthlm nu för att jag måste gå på en jobbutbildning imorgon i solna. Asdrygt att det var just den här veckan och att alla mina kollegor var där idag men då hade jag föreläsningar jag inte kunde missa, as in jag kommer vara ensam med massa övertaggade säljare från OKQ8 imorgon! Sen bär det direkt av mot uppsala igen till mitt nytapetserade rum som jag måste städa och möblera eftersom allt står i mitten nu för att ge tapetserarna plats. Sen ska jag ut på stocken och det är förfest hos diana karlsson pyssling innan, hon måste seriöst vara den kortaste personen jag känner.

Men nu är nollningen igång och det tar massa tid men det är roligt att träffa nytt folk och bara röja sönder i uppsala för att visa vad farmaceuterna går för! Temat för vårens nollning är "livet är en fest" och då har vi en grupp med temat Barnkalas, en med mellanstadiedisco (som jag är med i) och till sist en grupp med 80-årskalas som tema. Det var lite svårt att klä ut sig till mellanstadietemat faktiskt, jag hade ägt i 80-årskalasgruppen! Men jag gjorde mitt bästa och köpte en hello kitty tröja på H&Ms barnavdelning, en rosa huvtröja från myrorna och till det rosa tights och svarta shorts. Jag är helt enkelt bara jävligt ful haha. Längtar efter torsdag nästa vecka då vi ska ut på stocken med nollningen och alla får ha valfria kläder, då ska folk få se hur jag ser ut egentligen haha!

Här är en bild från i måndags när vi välkomnade de nya nollorna (kallas amöbor hos oss). Har grymt roliga bilder i min kamera som ligger kvar i uppsala så stay tuned!


Jag utklädd till mellanstadiediscotema

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0