Mer frågor

Skrivet 2011-01-03 @ 14:46:04
Tack för svaret! =)
Självklart kommer jag att komma fram och hälsa om jag får syn på dig!
Det är en annan sak jag kom att tänka på nu.
Det här med studentlivet. Hinner man ha ett, låt oss kalla det "liv" utöver studierna? Är apotekarutbildningen en så svår utbildning att man som student knappt har tid för annat än studierna? Och sista frågan. Måste man vara duktig i kemi? Känner massor med människor som skrämmer folk för utbildningen, man blir ju smått rädd när man knappt börjat plugga, Hahaha.

Mvh


Helen :D

Nja du liv vettefan om jag skulle kalla det! Haha nej men man hinner umgås med de andra på programmet, träna och festa om man bara planerar lite. Jag har flyttat tre gånger den här terminen så jag har inte haft någon ork att ens försöka ha ett liv, haha. Apotekarutbildningen är en jävligt svår utbildning skulle jag vilja säga, många tror nog att den är lättare än vad den är men det är inget daltande eller någon mjukstart här inte. Folk brukar säga att först kommer läkarutbildningen, sen tandläkare och efter det apotekare.. säger man på det sättet är det lite fler som förstår att det är ganska tufft. Tycker att det är synd att apotekarutbildningen inte är så känd bland allmänheten, folk tror att det är någon lallarutbildning där man lär sig sitta i kassan på apotek men så är det ju verkligen inte, det här är serious shit och jag kan lova dig att ingen i min klass tänker jobba på apotek efter examen :P

Kemin är svår, ja, behöver man bara duktig, nej. Jag är sämst på kemi men jag klarade förra kemikursen och jag tänker klara den här kemikursen vi läser nu också. Plugga i grupp med några som kan lite mer och ge inte upp när det går trögt. Man har ju seminarium också och om man kommer påläst, har försökt lösa uppgifterna hemma innan, så får man ut mycket mer av seminariet och där kan man även ställa andra frågor till handledaren :)
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0