Gott nytt 2011!

Skrivet 2011-01-01 @ 21:42:46
Nu är det 2011 för er som har missat det, kanske fortfarande ligger däckade efter gårdagens kalas. Mitt nyår var hyfsat lugnt men väldigt trevligt. Vi började hemma hos Karro och så lagade vi middag tillsammans, vi tänkte vara lite annorlunda och bojkotta oxfiléen så vi gjorde limemarinerad kyckling med jasminris, otroligt gott faktiskt! Testade ett recept som jag fick från Camilo i min klass så jag har döpt rätten till Camilos kyckling!

Efter middagen satt vi och spelade spel men det var aldrig någon som vann eftersom alla var så dåliga förlorare och anklagade det andra laget för fusk, haha jag höll nästan på att bli tokig ett tag! Varje gång någon var på väg att vinna blev det så upprörda känslor så att vi tog en paus för att senare börja om helt på nytt men nya lag men det gick inte bättre för det, haha.

Sen fick vi tag på två taxibilar och åkte till medborgarplatsen för att gå på någon fest i en hyrd lägenhet. Vi kom in i den här hyrda lägenheten och såg massa folk som bara satt ner, ingen fest alls.. inte ens någon musik! Så vi satt där snällt i en halvtimme och väntade på tolvslaget som vi firade ute på torget och sen hoppade vi in i nya taxibilar och åkte tillbaka till Karro. Det blev aldrig värsta festen men det var ändå en lyckad kväll i gott sällskap!

Förresten så våldförde aspen sig på mig vid tolvslaget! Han är ju som han är och han var helt desperat "Sandra jag MÅSTE KYSSA EN TJEJ PÅ TOLVSLAGET! Du får ställa upp!!!" men jag sa ju såklart nej, aspen har nog alla sjukdomar man kan ha, haha. Men mitt där på torget så kom han ångande som en dåre och våldkysste mig samtidigt som jag skrek "NEEEEEEEEJ!" rätt ut och sen vände han sig om till de andra och ropade glatt "jag lyckades!" medan jag stod och spottade i snön. Det tyckte alla andra var roligt!


Muppaspen, Oscar och Wikner


Jag ska till och vaska min dyra champagne som var otroligt äcklig
(fick den när jag fyllde 20 år så jag var ju tvungen att bli av med den på något sätt)

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0