Glad alla hjärtans dag!

Skrivet 2011-02-14 @ 21:33:27
Idag är det alla hjärtans dag, vissa är bara tvugna att skriva vad de gjort för gulligull för sin partner på facebook (iofs helt okej om de skriver vad deras partner gjorde för dem) och andra är bittra för att de är ensamma denna dag. Det ända jag är bitter över är att mamma inte hade köpt någon chokladask till mig! Men idag har jag varit i labbet 14.00-19.30 och bara hälften som jag och min labbpartner gjorde var faktiskt användbart haha, vet inte riktigt vad vi gjorde för fel faktiskt! Tog bussen som går ner till ICA och köpte en förbannad chokladask åt mig själv för det tycker jag att jag förtjänar! Ne egentligen inte, men gott är det och jag ville ha!

Snackade med wikner och han tycker att min kärlek till choklad är lite obehaglig så han i princip utmanade mig om att äta fyra sånna askar på samma dag. Jag kan ju säga som så att jag öppnade asken för 20 minuter sen och halva är redan slut. Jag skäms inte!


Marabous chokladhjärtan får det att klappa lite extra i bröstet! hahaha

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag undrar följande om apotekarprogrammet: labbar man mycket, hur mycket ungefär? Och skriver man mycket labrapporter också? Kommer det vara många labbar under hela studietiden eller är det t.ex. bara första året man labbar mycket?Tack på förhand :)

2011-02-18 @ 13:43:19
Postat av: Karin

Jag tycker att det är rätt svårt att hitta en bra design till sin blogg - hur har du burit dig åt? Du har ju en jättefin blogg!

2011-07-13 @ 01:29:19
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0