Update från uppsala

Skrivet 2010-09-01 @ 21:59:19
Sådär ja, nu är skolan igång! Just nu är det fullt upp med nollning och skola, tar dessutom massa kraft att ta sig runt i uppsala eftersom jag inte hittar ett smack. Idag och imorrn har jag ingen nollning men det är massa annat som behövs göras. Idag har jag laga mat och vart i skolan, vi hade en fysiologiföreläsning på fyra timmar och satan i helvete vad svårt det var att hålla igång i slutet.. kom på mig själv med att sitta och dagdrömma och inte alls hänga med i föreläsningen. Mitt huvud har blivit bombat med kunskap om hjärta, njurar och lever idag och jag måste sätta mig och googla igenom hela skiten så att jag kan läsa på om det jag missade och det jag inte förstod helt och hållet. Det kommer bli en köttig tenta tror jag.

Men nu måste jag duscha och så ska jag försöka få Sebbe att diska. Jag gick upp tidigare idag och lagade chili con carne och efter skolan värmde jag på två portioner så att vi fick någon middag och efter det gjorde jag baguetter tills imorgon... med andra ord så är det fan hans tur att dra sitt strå till stacken nu genom att diska.

Imorgon slutar jag vid fyra och då ska jag hem och skriva en disposition på ett arbete som ska in på måndag, jobbar ju i helgen och på fredag är det nollning igen. Så imorgon måste det ske och det passar bra eftersom Sebbe har nollning då så jag har rummet för mig själv. Så vi hörs nog imorgon eftersom jag ska sitta framför datorn då :) Har btw fortfarande inte hittat min adapter till kameran så det blir tråkiga inlägg i fortsättningen också..
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0