Tentafest del 1

Skrivet 2010-09-30 @ 21:19:43
Igår hade vi tentafest! Det började med tvårättersmiddag på vårt kårhus pharmen med massa sång och rödvin (öl för min del). När middagen var slut gick vi en trappa ner till puben och hoppade runt på dansgolvet och skämtade. Vid halv elva var vi ett stort gäng som hoppade upp på våra cyklar och trampade iväg till norrlands nation som hade onsdagsklubb.

Under middagen satt vi nästan längst ut på ett av långborden. Med jämna mellanrum stod det fulla flaskor med rödvin som det bara var att ta av. Det satte sig ingen bredvid oss så vi fick en flaska extra vin till vårt gäng och eftersom jag inte dricker rödvin så var det fyra tjejer som delade på tre flaskor, och då hade vi förkrökat innan. Kände mig lite som en nykterist när jag satt där bredvid fylletrattarna som hade världens fylleslag under middagen. Men kul var det.. Det var speciellt kul när Sofie lutade sig över bordet, jättefull och tittade vindögt på servitören och tryckte fram ett "Kan vi få mer rödviiiiiin? Snäällaaaa" och jag bara satt där och försökte peka på min öl för att visa att jag inte var inblandad i den här rödvinshistorien, haha.

När det var dags för efterrätten kom en av servitörerna (det är studenter som jobbar på pharmen) med en tallrik som det såg ut att vara glass på. Eftersom jag är laktoskänslig så frågade jag vad det var för något och då sa han att det var glass. Så frågade jag om de hade någon förpackning som jag kunde kika på, det är nämligen en väldig skillnad för mig om det är gräddglass eller inte. Men han sa tyst och osäkert att de hade gjort glassen själva och då frågade jag om det var mycket mjölk i den och han sa "Nääe.. den är gjord på vispgrädde" HAHAHA och vad är vispgrädde gjort av då? Jag höll masken och förklarade snällt att jag inte kunde äta det och sen började jag och de andra vid mitt bord asgarva när han gick iväg för att hämta ett laktosfritt alternativ.

Ja och det här var bara början på en knäpp kväll, to be continued!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0