Rivstart

Skrivet 2010-09-15 @ 12:53:54
Hej alla, jag lever fortfarande! Nollningen är över och det känns bra, visst var det roligt men det är svårt att hinna med plugget när man ska ut varannan dag.. Veckan som kommer är ganska stressig, det är PM som ska in, diverse datauppgifter ska göras på nätet, två redovisningar och infosök inför PBL-möten. Här i uppsala är det minsann ingen mjukstart! Just nu sitter jag på BMCs bibliotek bland de tysta läsplatserna med fyra böcker och min dator. Ska sitta här i minst fyra timmar innan jag åker hem, mitt PM ska bli färdigt! Ger mig själv lite rast innan jag börjar för jag kom just ut från ett PBL möte.

Andra små updates är att jag har hittat min adapter till digitalkameran så nu kan jag lägga upp bilder igen! Men den har jag inte med till skolan så ni får vänta tills ikväll.

Jag har också fått ett förstahandskontrakt på ett studentrum i flogsta. Det ligger faktiskt i samma hus som jag bor tillfälligt i nu, en trappa ner bara haha. Sebbe har också fått ett rum i flogsta lite längre ner på gatan, han får sitt rum 1 oktober men jag får mitt 1 december så under november kommer jag bo hos sebbe. Rummet jag hyr av en fadder nu har jag tills 1 november. Lite krångligt men det löser sig. Jäklar vad jag kommer flytta runt alltså, men det är skönt att allt är på samma gata så slipper man fixa transporter och grejer, då räcker det med bilen.

Nej nu ska jag börja söka på PubMed efter vetenskapliga artiklar på engelska till mitt PM om alkohol- och drogberoende, woho!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0