Det går inte att sova i flogsta

Skrivet 2010-09-06 @ 23:12:08
Sitter här i rummet och inväntar Sebbe som är ute på nollning. Vi har bara en nyckel så när han vill hem måste jag ända ner i porten och släppa in honom så det känns onödigt att lägga sig. Dessutom är det takfest på grannhuset och de låter som in i bomben.. hade säkert vart roligt om man inte skulle upp 07.00 imorrn. Tänkte plugga lite men jag vet inte vart jag ska börja. Jag ligger inte efter ännu men det vore skönt att komma igång med mitt PM som ska in om några veckor, så att jag slipper känna stressen i bakhuvudet.

Nu har jag tröttnat på flogsta, mest pga takfesterna som håller en vaken hela natten för att ljudisoleringen i de här fönstren suger. De som bor i det huset verkar inte störas av det för de bor under festen så det hörs nog inte in till dem. Inne hos mig hörs det jävligt bra eftersom jag bor högst upp och när de skriker så strudsar det mellan husen, mot mitt hus alltså. Men aja det är väl bara att bita ihop.. slutar vid lunch imorrn så jag kanske hinner hem och sova innan kvällens pubrunda med alla farmaceuter.

Nä nu ska jag försöka börja på mitt PM om alkohol- och drogberoende. Kanske ska skicka över det till fylletrattarna på granntaket, haha.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0