Skicka hem alla utbytesstudenter!

Skrivet 2010-10-20 @ 22:53:55
Shit vad jag är trött på att bo här i flogsta. Det är fest hela tiden överallt. Jag skyller på utbytesstudenterna för jag har inte hört någon fest som inte har vart deras. De kommer hit och pluggar hur lite som helst och festar hela veckorna. Inatt vaknade jag av att tjejen från Nya Zeeland som bor bredvid mig fick för sig att ha efterfest klockan ett på natten. Hade ändå sovit i två timmar så jag sov ordentligt men ändå for jag upp ur sängen som ett skott när de satte på musik på högsta volym. De lyssnade på Robyn - dancing on my own och hoppade runt där inne och skrålade med. De hade lika gärna kunnat stå vid min säng, så högt lät det. Blev så jävla arg så att jag drog på mig kläder och flog ut i korridoren och bankade på hennes dörr. De hade så hög musik så att de inte hörde mina bankningar så jag rusade till korridorens dörr och plingade på hennes knapp och då sänkte hon musiken. Ställde mig utanför dörren och väntade på att hon skulle öppna men det gjorde hon inte. Musiken fortsatte, lägre men jag hörde ju tydligt ändå så då bankade jag på dörren igen. Då stänger hon av musiken och sen hör jag hur det klickar i dörren, hon kom och låste dörren! Hon vågade inte öppna! Jävla idiot, jag drog alla engelska svordomar jag kunde innan jag dundrade in till mig igen och sen var jag så arg att jag inte kunde somna om på ett tag.

Just nu är det fest i grannhuset på våning tre. Det är ganska stora gårdar mellan husen och jag bor på sjunde våningen men jag hör musiken klart och tydligt. Ser in i deras kök och det är helt proppat med folk, ser ut som en överfylld nattklubb. Det tas kort konstant, kastas ölburkar och alla hoppar runt som galningar... Shit vad jag tycker synd om de andra som bor i den korridoren för det är inte direkt någon ljudisolering.
Haha nu tror jag att de blev tillsagda för musiken dog och köket töms långsamt på folk.

Shit vilka idioter, jag blir jättearg. R-E-S-P-E-K-T! Kan folk inte tänka på oss andra som faktiskt pluggar? I min korridor har vi just nu tre utbytesstudenter på 12 rum och i flogsta är det 12 hus med sju våningar där det är 24 rum på varje våning. Det är många partysugna utbytesstudenter det!

Var på norrlands nationsexpedition idag och lämnade in en ansökan om ett av deras studentrum på studentvägen i vår. Jag vill inte bo här längre.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0