Luggjävel

Skrivet 2010-10-09 @ 22:15:01
Mitt hår har fått ryck och växer som ogräs tycker jag. Mitt hår har aldrig vart speciellt långt eller växt snabbt. Det brukar vara så att när det har kommit till en viss längd så blir det bara risigt men så är det inte nu av någon oförklarlig anledning. Eftersom jag är student nu måste jag hushålla med pengarna och ska försöka vänta nån månad till med att klippa mig, tänkte däremot boka en tid för att klippa luggen för det kostar bara 80 kronor. Jag klippte en lite tuffare lugg sist men den är typ försvunnen nu, eller den är kvar men den är för lång för att kunna ligga som den ska göra så nu får det bara hänga som det vill, ska kolla mitt schema och försöka boka in en klipptid på mirres när jag ska hem till stockholm. På bilden jag har tagit precis nu ser det ju inte så förjävligt ut men jag kan säga att det är förjävla jobbigt med hår som ramlar ner och täcker hela ansiktet, när det var nyklippt gick det att fixera luggen med lite vax.

Här är en bild från början av augusti när jag klippte min nya frisyr, bilden är enbart tagen för att visa håret haha.Och här har ni en bild på hur det ser ut idag, tagen för tre minuter sen

Kommentarer
Postat av: Brorsan

TACK för att vi fick reda på hur det egentligen står till med luggen! Har haft några sömnlösa nätter då jag grubblat över "HUR SKA SANDRA FIXA LUGGEN?!" men den frågan löste du nu åt mig! :)

2010-10-10 @ 00:07:32

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0