En typisk dag i uppsala

Skrivet 2010-10-20 @ 21:54:09
Idag skulle vi ju plugga efter skolan och sen belöna oss med mat på pharmen. Belöning vet jag inte om vi kan kalla det för vi fick inte så mycket gjort. Vi fastnade efter en halv uppgift och sen satt vi bara och skrattade åt allt och inget. Efter ett tag gick ett annat gäng från klassen förbi, de hade också gett upp och var lika flamsiga som oss så de joinade oss några minuter och så var vi tramsiga tillsammans. Jag skrattade så att jag fick ont i magen och alla andra på BMC måste ha trott att vi tagit nått piller eller någonting.

Sen blev det iallafall pharmen och varsin nachotallrik. Det var öppen-mikrofon så det var lite folk uppe och spelade och sjöng roliga sånger. Medved hängde med oss och han är alltid så speedad så att man får ont i huvudet bara av att titta på honom. Han var så pigg så att vi andra blev trötta helt enkelt. Jag brukar mobba honom lite, idag sa jag bland annat att han måste vara född under en ravefest och att han är som en automatbil, driven ligger i hela tiden. Jag har också konstaterat att eftersom det brukar vara jag, malin, sofie och medved på pubkvällarna så är vi som de tre vännerna och jerry. Medved är den udda killen som vi egentligen inte vill ha med så han är såklart jerry, HAHA!


Vi satt och pluggade i korridoren så Malin räckte upp handen i hopp om att någon skulle komma och hjälpa oss med statistiken, hahaMaria, Camilo och company kom och tramsade. Camilo skrattar som eddie murphy så om han skrattar så skrattar alla andra och Camilo är en väldigt lättroad person!


Martin och Medved sjöng på puben

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0