Den här ligger i min mage

Skrivet 2010-10-01 @ 22:13:40

.. eller ja halva iallafall, resten ligger i kylen. Jag åkte från ett tomt kylskåp till ett annat idag och då blev jag så ledsen så jag ringde min lillebror och bad honom köpa en pizza till mig på vägen hem. Jag förväntar mig ju att få mat när jag kommer hem på helgerna!

Måste påpeka att jag köpte en kebabpizza, alltså inte en vesuvio som jag alltid köper. Mamma och pappa ni kan vara stolta nu! Herregud vad de tjatade om det där när jag var liten, om att jag aldrig köpte något annat än vesuvio. När vi köpte pizza i mora så gick de runt och frågade vad alla ville ha och när de kom till mig muttrade de irriterad "ja och sandra ska väl ha sin vesuvio som vanligt...". Fan, låt mig äta vesuvio om jag vill!
Men idag kände jag inte för en vesuvio och happy grillen här i Akalla har Sveriges bästa kebabpizzor, jag lovar, så jag tog en sån.

Kommentarer
Postat av: marie

haha idag skulle vi äta pizza. jag mitt pack tar ALLTID vesuvio, har alltid gjort. alltid alltid, mina föräldrar har varit irriterade på mej med. Idag bestämde jag mej bara för kebabpizza, bara så där, kände för det.

kunde lika gärna vara jag som skrivit :)

2010-10-03 @ 19:18:22

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0