Frågor på mailen

Skrivet 2010-11-11 @ 20:56:03
Åh vad roligt, loggade in på min bloggmail och såg att jag hade fått mail från en som hade lite frågor om apotekarprogrammet! Jättekul att min nya kategori faktiskt uppfyller sitt syfte :)

Det är lite dött här på bloggen för jag har alldeles för många bollar i luften för tillfället. Har ominstallerat min dator för den var så seg, hade tydligen 11 000 filer i mappar på skrivbordet så det kanske inte var så konstigt.. Men det tog faktisk två dagar att få ordning på alla bilder och föra över dem till hårddisken. Sen så bor jag ju i flyttlådor nu igen, är inneboende hemma hos Sebbe. Är typ fortfarande helt förstörd efter att jag skulle flytta ut ur mitt förra rum helt själv och det slutade med att mamma och pappa kom akut från sthlm för att hjälpa mig för att jag höll på få ett nervöst sammanbrott av alla saker, haha. Just nu läser vi allmän farmaceutisk kemi i skolan, kemi var inte riktigt min grej i gymnasiet så nu har jag gett mig fan på att klara tentan galant. Satt kvar ensam i skolan i fyra timmar idag och renskrev mina föreläsningsanteckningar.

Därför är det lite dött här men så fort jag har fått ordning på mitt liv så blir det som vanligt igen. Ska fixa min design också, "ombyggnaden" har ju pågått i flera månader, hahaha!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0