Party all weekend

Skrivet 2010-03-20 @ 17:56:03
Åh gud jag är så jäkla trött... I torsdags åkte jag och wikner hem till erik för att dricka lite öl, jag trodde det skulle bli lugnt och fint men erik söp så att han fick minnesluckor! Jag sov hemma hos wikner för vi hade missat sista tunnelbanan och då skulle jag få åka nattbuss själv från Alviksplan till fridhemsplan och sen byta till akallabussen... tunnelbanan kan jag åka själv sent men nattbussarna går inte att lita på och det är så jäkla skumt folk på dem. Wikners brorsa pluggar i Uppsala så han var inte hemma så wikner sa att jag kunde sova i hans rum, guld värt. Igår morse gick jag in till wikner och drog upp hans rullgardin och tvingade honom göra frukost till mig, jag vågar inte tassa runt ensam i hans hus och känna mig som hemma haha. Han sa att han inte fungerar innan klockan elva, jag väckte honom halv elva.. det uppskattades inte, haha!

Åkte till stan direkt från wikner och träffade Sonya och så köpte vi presenter till Karro och Linus som hade fest igår. Sen träffade jag upp AnnaMaria i kista för att fixa presenter till Mitra och Angeline som har kalas ikväll. Det blev en lång dag för mig som var lite halvbakis, hade samma kläder som gårdagen och gammalt smink.. jag var på topp helt enkelt!

Ikväll ska jag nog ta bilen hem till Mitra och sen åka hem efter middagen när de andra drar ut, jag pallar inte tre kvällar i rad och jag vill bara hem och kurera mig lite så att jag blir helt frisk någon gång.


Bästa bilden på jeppe och wikner

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0