Kaoset på willys

Skrivet 2010-03-01 @ 20:50:37
Sitter och planerar onsdagens shopping på Willys inför idreresan. Det går relativt bra med tanke på hur det brukar vara när vi åker på skidresor. I högstadiet åkte vår stuga alltid till willys och spenderade timmar på att skratta, tjaffsa om mat och att diskutera högljudt. Shit vad jobbiga vi var, vi fastnade i varje gång... sex tjejer med starka viljor är inte att leka med. Samtidigt som vi var tvugna att ha värsta omröstningen för varje grej var vi tvugna att räkna hur mycket det blev eftersom vi fick 200:-/person för att handla maten.

Ett år försökte annamaria få oss andra att låta henne köpa en annanas. Men det fanns ingen anledning till att köpa en jävla annanas så vi vägrade, vi behövde pengarna till annat. Hon ville ha annanasen bara för att hon tycker att det är gott. Diskussionen om annanasen kom upp flera gånger under shoppingrundan trots att vi lämnat den hyllan för länge sen. Hur som helst lyckades vi ta oss fram till kassan tillslut och vi packade upp varorna och stod spänt och kollade på skylten med priset på. Och mitt bland alla varor kommer en jäkla annanas åkandes på bandet! Alla bara skrek "ANNAMARIA VAFAN!!!!" och hon försökte gömma sig. Hon hade lyckats smuggla ner den i vagnen ändå.

Sen dess har det alltid vart ett litet internskämt om annamaria och annanasen. När hon tog studenten fick hon en annanas av mig och Mitra efter sitt utspring, haha.


Här står hon med sin annanas. HOn hade precis blivit nerpsrutad med skumpa av lisen o sofia, fett synd!

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0