Sjukskriven

Skrivet 2010-03-10 @ 11:30:36
Igår var jag lite hängig på morgonen men det är man ju nästan alltid. Sen hade jag ingen feber under dagen så jag sa tillmin chef att jag kunde jobba idag. Jag behöver pengarna och det är jobbigt för dem att fixa ersättare varje dag. Igår vid åtta somnade jag framför tvn och när jag vaknade upp två timmar senare hade jag fått 39 graders feber igen. Hoppades att det skulle gå över under natten men det gjorde det inte. Har vart hos läkaren nu och jag har tydligen fått nått jävligt virus och nu är jag sjukskriven resten av veckan.

Det känns nästan som om jag ska dö, att jag aldrig kommer bli frisk. Så himla typiskt att jag blev såhär sjuk precis när jag skulle börja min nya tjänst på OKQ8. Chefen frågade om jag brukar vara sjuk innan jag började där och jag sa "Nej jag är nästan aldrig sjuk" Det måste ju verka som att jag ljugit ordentligt men jag kan inte minnas senast jag var såhär sjuk.

Sebbe kommer hit efter jobbet och tar hand om mig. De flesta skulle väl hålla sig undan men sebbe har aldrig blivit smittad av mig. Under de här snart tre åren har han aldrig blivit smittad av mig, vilket är ganska irriterande. Jag blev nämligen smittad av honom förr när han var lite snuvig, jag vill också bli immun!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0