Min egen skidutrustning

Skrivet 2010-03-08 @ 22:17:09

Nu efter idreresan har jag bestämt mig för att börja köpa min egen utrustning. Det kostar ju en hel del så jag kommer inte kunna köpa allt på en gång utan börjar med det viktigaste. Hjälm har jag alltid när jag åker skidor, det är en otroligt billig livsförsäkring. Man kan inte åka runt i backen och offpist i skogen och tänja gränserna utan hjälm, om man inte vill dö alltså. Hur som helst så är det roligare att ha hjälm om den är snygg. Mitt huvud är i normalsize och därför finns det bara ruttna fula hjälmar att välja på när jag hyr grejer.

Det jag också hade tänkt köpa är pjäxor eftersom jag hatar att använda hyrpjäxor. Pjäxorna ska forma sig efter foten men när det är typ hundra pers som har de där pjäxorna på sig varje säsong så formas de ju jättekonstigt. Och ett par pjäxor i rätt storlek som formar sig efter ens egen fot lär ju göra åkandet mer behagligt, det är så jäkla drygt att få ont i fötterna och på smalbenen av pjäxorna.

Det är de två sakerna jag tänker satsa på att köpa nu. Skidor har jag inga problem med att hyra och stavar är ju billigt som fan att hyra. Är man inte gjord av pengar får man köpa utrustningen i etapper. Ingen kommer få låna mina grejer, då formas ju inte pjäxorna efter mina fötter och då kan jag lika gärna hyra skiten.

Jag vill ha den här hjälmen från cébé (699:-) och de här pjäxorna från salomon (1995:-). Problemet är att de där pjäxorna är förra årets design, de är bruna den här säsongen och det är ju inte nå fint :(

 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0