Action i bilarna

Skrivet 2010-03-12 @ 12:20:43

När vi åkte till Idre fick vi lite problem på vägen. Vägen upp gick bra förutom att de i sofias bil åkte vilse, jag och wikner körde först och det ända de i sofias bil behövde göra var att följa efter oss och åka på riksväg 70, är en skylt i precis varenda korsning hela vägen från enköping upp till mora. Men i borlänge försvann plötsligt sofias bil och det visade sig att de hade följt efter en annan röd bil, puckon!

På vägen hem från Idre hamnade båda bilarna i bråk, for real! Vi stannade utanför ett värdshus i rättvik för att sträcka lite på benen. Vi var tio personer varav 9 var svenskar och sen var det Ather. Vår bil åkte iväg först och sen märker vi att sofias bil är borta igen och sen får vi höra världens roligaste historia. Vid det där värdshuset var det fullt av bussar med folk som hade vart på skidresa, så det var folk överallt. När Ather som körde sofias bil körde efter oss för att köra ut på vägen var det massa killar som gick mitt framför bilen. Tillslut så tutade han på dem för att de skulle flytta sig. Då vänder de där killarna sig om och när de ser att Ather är invandrare säger de "Jääävla blatte!". Ather ser att de säger det så han drar i handbromsen, kastar ur bilnycklarna och säger till de andra i bilen "jag kommer snart" och så hoppade han ur. Så ropade han till de där killarna "vad sa du för något!?" och de sket på sig. De blev helt livrädda och började säga att de själva kom från grekland och så sprang de iväg och ather sprang efter. Han sprang bara efter för att skrämma dem lite men fyfan vad roligt! Rätt åt de där jävla killarna!

När jag körde den sista biten så var det en bil som la sig bakom oss med helljuset på. Först trodde vi att han hade råkat sätta på det men sen släckte han det och tände det igen. Efter det började han blinka massor. Jag körde i rätt hastighet och det var en tvåfilig väg så om han hade velat köra om hade han all chans i världen att göra det. Tillslut vred jag bort backspegeln för jag blev så otroligt bländad. Han låg där bakom i typ en halvtimme och höll på och blinka bara för att provocera. Tillslut drog Tomas ner sig ruta och lutade sig ut på en 90-väg och skrek "WHAT THE FUCK IS PROBLEMET!?!?!??!". Jag skrattade så att jag grät bakom ratten, helt hysteriskt! Men puckot fortsatte och efter ytterligare några minuter fick Tomas damp igen och lutade sig ut ännu en gång och skrek "EY SLÄCK LAMPORNA, MANNEN!!!!" Sen körde jag ett extra varv i en rondell för att slippa den där idioten bakom mig. Vi försökte köra ikapp och lägga oss bakom honom men vi kom aldrig ikapp.


Här ger han sig ut ur bilen efter killarna


Och här kommer han tillbaka

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0