Värmen tog kål på mig

Skrivet 2010-06-21 @ 11:06:02

Gud vad det var skönt att sova i sin egen säng inatt... så mjuk och med ett fluffigt täcke. Otroligt skönt att slippa mullret från nån förbannad AC också. Det var jättesvårt att sova i egypten. Om man sov utan AC vaknade man mitt i natten av att man höll på dö av värme och om man sov med den på så vaknade man vid sex på morgonen och frös som en tok.

Det var varmare i år än det var förra året när jag och Sebbe var där. Det var omöjligt att ligga i solen en längre stund utan att få panik över att man behövde dricka eller dränka sig i havet. Om man väl lyckades somna nån minut i solen vaknade man upp plötsligt med hjärtklappning "Vad händer? Var är jag? Varför är det så jävla varmt?". Det blev mycket tid i skuggan kan jag säga. När vi landade och hade kommit på apollos buss berättade reseledaren att det var 42 grader varmt och att hans skor hade smält dagen innan. Han hade vart på utflykt med några turister och plötsligt hade en av dem kommit fram till honom och påpekat att hans skor hade börjat ryka.

Klockan tio på kvällen när vi var ute och gick lite på hotellområdet varje kväll visade temometern 32 grader. Det var helt insane. Det blev typ varmare och varmare för varje dag kändes det som och i fredags hade vi fått nog, då längtade vi nästan efter att få åka hem. När vi äntligen hade fått boarda planet igår sa piloten "Efter att ha sett vädret här nere så ser jag den här flygningen som en ren evakuering till ett behagligare klimat". Okej nu klagar jag väl lite väl mycket på värmen men det var faktiskt aningen för varmt, jag är inte gjort för såntdär klimat. Idag uppskattar jag det dassiga vädret här i stockholm men sen vill jag banne mig ha sommar!


Bild tagen när vi var på "city tour" med apollo i hurghada i måndags

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0