Drama på motorvägen

Skrivet 2010-06-23 @ 23:57:07

På väg till jobbet idag höll det på att gå tokigt. Jag åkte lite tidigare för att jag garanterat skulle komma till jobbet i tid, det är ju en jädrans massa köer. Som vanligt började köerna tidigt på motorvägen och så kryper det långsamt frammåt, det skulle nog gå snabbare att gå faktiskt.. Jag kör pappas gamla 745a och den är fan äldre än vad jag är så det finns ingen AC i den. För att inte dö i bilen så har jag fläkten på max, vilket inte hjälper alls eftersom den inte ens blåser kall luft, och sen drar jag ner rutorna där framme för att få in lite vind.

Okej, till dramat: En bit innan avfarten mot Solna så står det nästan helt stilla och jag smälter nästan bort i bilen.. Helt plötsligt så kommer det ner en stor, brun äcklig spindel. Jag är livrädd för spindlar och det blir typ värre med åren känns det som. Min första tanke var "Är den på insidan!? Är den!? Är den!?". Den var iallafall på utsidan och den kröp snabbt och äckligt rätt över vindrutan och jag small ner handen på knapparna för rutorna och hissade upp dem. Om spindeln hade kommit in i bilen så hade det blivit kallabalik! Jag lovar att jag hade börjat köra slalom i körfältet eller rent ut av stannat bilen, hoppat ut och börjat slita av mig kläderna och skaka håret. Men nu hände inte det... men jag vågade inte ta ner rutorna igen så där satt jag i en halvtimme inne i bastun och kände svetten rinna. Herregud.

Innan jag åkte tog jag en bild på mina nya solglasögon som jag köpte på Arlanda inför egypten. Jag passar inte i solglasögon, jag ser antingen ut som en bitch eller som en fluga. Jag har kört på flugan ett tag nu så nu blev det bitch istället.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0