Klantarsel

Skrivet 2010-06-01 @ 23:16:23

Åh jag var så klantig på jobbet idag. Jag bestämde mig för att dammsuga uthyrningsdisken och bland annat tangentbordet till quick-wash datorn. Jag visste ju att jag skulle komma åt massa knappar men jag kopplade liksom inte ihop det i huvudet, jag tänkte att jag kunde dra ut kontakten sen. Men rätt som det var så slocknade datorn. Jag kom åt knapparna som fick den att stänga av sig. Då är det ju bara att slå på datorn igen tänkte jag. Jag stötte på problem redan där, skärmen stod där.. men inte själva datorburken. Jag och Therese  sprang runt och letade men vi hittade den inte och jag ringde runt och hörde men ingen visste. Fick tillslut ringa Washtech's journummer och ställa den dummaste frågan någonsin "Eh.. var står själva burken?"

När jag väl hade hittat burken som stod inne på kontoret mellan tre andra datorburkar så hade jag ingen aning om vad själva windowsinloggningen var. Jag hade inloggningen till tvättsystemet men inte till själva datorn. Ringde runt men ingen visste och tillslut sa Micke att jag skulle testa att ringa Marie som jag vikarierar för eftersom hon har bra koll på inloggningarna. Jag tar upp min mobil och ringer "Marie" och är skitstressad... och så svarar inte den Marie jag ville prata med utan jag hade ringt Marie från donken, hahaha. Innan jag la märke till att det var fel röst som svarade hann jag slänga ur mig "Hej Marie det är Sandra från OKQ8!" och så hör jag "hehe... jaha, hej" i andra änden och då fattar jag vem jag har ringt. PUCKO! Men hela tvättsystemet låg ju nere pga att jag hade dammsugit tangentbordet så det var bara att lägga på fort som fan och försöka lösa problemet.

Tillslut lyckades jag och Therese hacka oss in på windowsinloggningen och därifrån kunde jag koppla upp skiten. Jag lyckades ordna min röra iallafall. Jävla pinsamt bara att min dammsugning satte hela quick-washen ur funktion för att den inte hade datorkontakt, hahaha.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0