Spårad utekväll

Skrivet 2010-06-29 @ 00:24:22
I lördags drog Wikner och Anton med mig ut. Jag trodde bara att vi skulle ta nån öl och snacka lite men det visade sig att det var utgång, fyllekäk och hela köret. Jag hade inte tänkt dra med ut först men det var faktiskt ganska roligt när vi förade så jag ändrade mig. Det var lite misslyckat när vi skulle hitta en klubb att dra till eftersom det mesta var stängt (det var ju midsommardagen) och schill som vi mötte upp hade med sig några 18 åriga brudar. De där tjejerna var lite väl optimistiska, de försökte komma in på ambassadeur och spy bar. De kom så klart inte in eftersom de bara var 18... jag hade gärnat dissat dem och dragit in på nått av de där ställena ändå, bara för att jag kunde liksom, haha.

Vi hamnade på K15 tillslut, där var det faktiskt lite folk för det var typ det ända stället som var öppet. Hur som helst så var schill och hans polare helt övertaggade och freakade ur totalt inne på stället. Jag, anton och wikner satt vid ett bord med varsin öl och snackade lite och plötsligt kommer schill dit, drar ner byxorna till knäna och sätter sig i soffan med benen på bordet. Helt random! Han fick en arg blick från nån som jobbade där så han drog upp byxorna tillslut... en minut senare tar han och hans polare av sig sina skjortor och svänger dem över huvudet. Tillslut blev det ett jäkla juck-party på soffan där. Stackars anton som satt längst in på den soffan och inte alls var delaktig, haha!

Jag fick upp mobilen och började filma efter att de hade satt på sig sina skjortor igen. Man ser inte så mycket i början av filmen men sen blir det lite ljusare. När jag filmar min öl är det för att bordet håller på att välta och jag och wikner räddar ölen som står på bordet innan de välter. Så jag tappade fokus med filmandet lite, hehe.. Jag vet inte om de bara var väldigt fulla eller om de har nått fel i huvudet..

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0