Mobilen dog

Skrivet 2010-06-12 @ 13:35:04
Igår tänkte jag och AnnaMaria gå på bio och sen dricka nån öl. Vi åkte in till stan utan några biljetter bokade.. vi skulle se vart kvällen förde oss helt enkelt. När vi kom till bion kom vi fram till att vi hellre bara drack öl så vi drog till theodoras och bänkade oss framför en TV där de visade fotbollsmatchen.

Sen snackade jag med Wikner och han hade vart på firmafest på nån båt. De drog till Soft så då gjorde vi också det. Lite konstigt att de inte började tjaffsa om hur mycket jag hade druckit den här gången när jag faktiskt hade druckit innan jag kom dit. Förra gången blev det ju ett jävla liv trots att jag var nykter.

Vi var där till stängning och sen drog vi och käkade. På vägen hem satt vi och snackade med nån snubbe från Miami som hyrde ett rum i Akalla. Galet skum snubbe, jag är inte säker på att han var från miami på riktigt... han var säkert bara grym på engelska och hade tråkigt på vägen hem.

Imorse när jag gick upp märkte jag att högtalaren på min mobil halvt har gått sönder. När jag pratar i telefon låter det som att personen i luren pratar i en konservburk, det vibrerar liksom. Har ingen extra mobil och den här måste in på lagning så jag ska åka till Kista och köpa en ny nu. Jävla dyr gårdagen blev då.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0