Mobilen återuppstod

Skrivet 2010-06-28 @ 23:26:08
Min mobil gick ju lite halvt sönder innan jag drog till egypten. Högtalaren lär burkigt och det var helt omöjligt att prata i telefon. Köpte en ny mobil att ha som reserv och lämnade den andra till Sebbe så att han kunde lämna in den på lagning när jag var borta. Reservmobilen kostade 999:- kanske lite i dyraste laget för en reserv men det var ändå okej tyckte jag... Hade börjat tröttna lite på min andra mobil för jag höll den fin så länge men plötsligt ramlade mitt dispayskydd av och det blev en liten skrapskada precis i mitten på skärmen. Sen tappade jag den några gånger och orkade helt enkelt inte bry mig så den såg lite sliten och kantstött ut.

När jag kom hem så hade Sebbe lämnat in den och så hade de rengjort högtalargången så att det burkiga försvann, det var nått skit som hade kommit in där tydligen. Sen hade Sebbe vart extra snäll och betalat så att de bytte ut framsidan på mobilen. Så nu är den som ny igen och jag har satt på ett nytt skärmskydd! Han är så snäll :)

Jag är glad över att jag har tillbaka min gamla mobil. Reservmobilen var skitjobbig, jag har aldrig haft varken samsung eller touch förr så det var ganska frustrerande att försöka hitta de olika funktionerna.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0