London i juli

Skrivet 2010-06-30 @ 15:10:42

Om en månad befinner jag mig i London med Sebbe. Resan till Magaluf är avbokad pga att Erik sket i att söka ledigt och vi hittade ingen ersättare, jag har inte träffat honom sen vi avbokade men när jag gör det ska han få en örfil. Eftersom jag redan tagit ledigt och Sebbe också har semester då så bokade vi en resa till London istället. Vi ska åka dit med så tomma resväskor som möjligt så att vi kan få med oss allt vi köper hem.

Jag tror att den här resan kommer bli bättre än den förra. När vi var i London i november gick tiden så fort eftersom vi inte visste nånting om affärerna och sen ville vi se lite av London också så en dag gick ju till att åka runt med buss och tunnelbana.

Den här gången är vi där nån dag längre om jag minns rätt och nu har vi bättre koll på staden. Vi ska väl planera dagarna lite bättre också så att vi får ut så mycket som möjligt av resan. Det jag vet om att jag vill göra nu är att gå till en butik med alla olika converse, ta riktigt lång tid inne på Primark, köpa massa accessoarer inne på New Look och så skulle jag vilja åka till Harrods igen och vara lite mindre stressad än förra året. TopShop kommer nog sist på listan över affärer att gå till. Jag hittade några grejer att köpa där men de fanns ju i Svergie också plus att det var värsta mardrömmen att irra runt på de fyra olika våningarna och försöka att inte missa några plagg.. att prova kläderna var ju inte det smidigaste heller. Men nu vet vi mer så det kommer bli toppen!


Det här köpte vi första dagen i London förra året

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0