Jag blev nästan nekad

Skrivet 2010-06-05 @ 21:40:42
Igår drog jag till stan efter jobbet och mötte upp Wikner som satt i en park med sina jobbarkompisar. Vi satt i parken tills det började bli kallt och sen drog vi oss in mot nattklubbarna. Killarna ville gå till Soft Kök&Bar så jag hängde på, sist jag var där var det inte värsta grejen... ganska lodigt med en storbildsskärm som visade nån fotbollsmatch. Det är den ända gången jag har varit där. På vägen dit snackade killarna om att det var svårt att komma in där och att sist de var där så fick killarna komma in men tjejerna fick vända i dörren. Haha det hade ju jag svårt att tro på, det lät ju helt galet.

Hur som helst så kommer vi fram till Soft tillslut.. det var ett dansgolv igång och man hörde musiken ut, sist jag var där så var det definitivt inget dansgolv. Det är ingen kö så vi glider fram till vakterna direkt och den ena tar sikte på mig direkt "Hur mycket har du druckit ikväll?" Ingenting svarade jag och höjde på ögonenbrynen förvånat. "Jo jag ser att du har druckit, hur mycket har du druckit?" och jag bara gapade och undrade om det var nått skämt, jag kom ju i princip direkt från jobbet! Jag hade med mig en öl som jag drack i parken, EN ÖL! Så jag sa till vakten att jag helt seriöst kom från jobbet, att jag hade mina jobbyxor i väskan om han ville se dem. Han gav sig inte "Sluta nu, jag ser ju att du har druckit massa... hur mycket?" och jag fortsatte tjata om mina jobbyxor, haha. Tillslut tog han ett steg åt sidan och sa att det fick gå för den här gången. Hahaha ursäkta mig!? Okej om jag faktiskt hade druckit massa, men det hade jag ju absolut inte gjort.. fan vad irriterande.

Senare så kom det några fler till Soft och de var helt nyktra allihopa och de fick också stå och tjaffsa om hur mycket de hade druckit. Så förbannat töntigt. Vakterna tror att de är så jävla coola och alltid har rätt... de antar väl att de har ett öga för alkohol eller vad man nu ska säga...

I did not look like alcohol! Haha

Den här låten spelade de inne på dansgolvet som hade förvånansvärt bra musik hela kvällen.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0