INSANE

Skrivet 2010-06-07 @ 19:37:18

När vi var på grönan åkte vi Insane precis innan vi skulle dra, det var vi ungdomar och chefen som var kvar och jäklar vilken åktur. Vi köpte alla tre bilder, de blev så roliga allihopa. De tar bilden direkt efter åket, när man kommer in på "perrongen" igen och det var fan tur det. Om de hade tagit kortet under åkturen så måste jag ha sett ut som exorcisten!

När de sa att vi skulle åka insane så hakade jag bara på utan att tänka. Det var lugnt ända tills vi stod längst fram i kön och väntade på att de här små grindarna skulle öppnas till varje plats. Det var först då jag fattade hur den där grejen fungerade och jag började småskrika med jätteljus röst och var seriöst på väg att bara vända och gå ner igen. Richard och chefen bara stod och skrattade när jag stod och trampade på stället och gnällde "omg omg omg jag kommer dö... hjäääälp, omg omg jag vill inte!"

När man köper bilder från attraktionerna på grönan får man ju med en pappram med lite info och där står det att åktiden är 75 sekunder och det är det absolut inte, snarare 7,5 sekunder. Nemen max 15 iallafall, det gick otroligt fort.. inte för att det gjorde mig nånting.. men 75 sekunder är ju årets påhitt. Vet inte om vi åkte kortare för att det var sista åket innan stängning.

Checka bilden så ser ni hur rädd jag var. När bilden togs hade jag börjat tacka gud eller nått liknande för att jag hade överlevt. Richard skrattade hela vägen och ser ju ut som världens lyckligaste retard, hahaha!

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0