Home sweet home

Skrivet 2010-06-20 @ 22:29:25
Äntligen hemma igen! Resan hem var en lång historia.. Planet blev en timme försenat utan att vi fick någon information alls. Alla som skulle med planet stod och köade vid gaten när det var dags för boarding men det var inte en jävel bakom disken. Någon gate bort satt sex egyptier som jobbade på flygplatsen och chillade.. otroligt provocerande att ingen ens kan komma och ge oss lite info. En halvtimme senare, när planet egentligen skulle lyfta, så började en kvinna ropa ut på knacklig engelska i högtalarsystemet över hela flygplatsen med en gäll röst "ladies and gentlemen, attention please! All passengers going to arlanda, stockholm, pleade go to gate 10 immediatley" och det ropade hon ut fyra gånger under loppet av en minut och alla vi blev helt tokiga. Vart fan tror de att vi är en halvtimme efter boardingtiden? Klart som fan vi är vid gaten! De borde snarare ha ropat på personalen för de var fortfarande inte där.

Tillslut fick vi iallafall gå på bussen som skulle köra oss till planet men där blir det också problem. När vi var typ åtta pers på bussen så tog det stopp. Det var en rullstolsbunden som skulle med planet och det hade ju inte dem planerat för... så de var tvungen att ringa en bil med ramp och när den väl kom så stängde de in mannen i rullstol i den och körde bort till planet som att han var någon jävla elefant eller nått. Sen släpptes resten på bussen. Lite irriterande när vi har stått vid gaten i över en halvtimme och ingen av personalen som gått förbi och tittat skadeglatt på kön har tänkt "Titta, där längst fram sitter det en man i rullstol, vi kanske ska fixa så att han kommer på planet"

Hela förseningen berodde tydligen på att det var flygledarproblem i nått land vi skulle flyga över så piloterna inväntade en ny rutt... Jag kom hem tillslut men jäklar vad seg resan var! Nu ska jag njuta gott av att sova i min egen säng!


Sitter på bussen och väntar på att de ska köra iväg rullstolsmannen. Ser ut som att jag spelar munspel eller nått, haha

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0