Crazy lördag

Skrivet 2010-06-07 @ 18:14:52
Såg att mitt mobilinlägg inte blev publicerat förrens 05.34 på morgonen och då mina vänner låg jag och sov. Klockan var ungefär elva när jag skickade iväg det, otroligt bra mobiltjänst det där...not.

Jag drog till fridhemsplan och mötte upp Wikner och sen knallade vi ner till rålis och hängde med några andra. Efter en kort stund bestämdes det att vi skulle hem till tisjös lillesysters pojkvän för att han hade fest och vi frös. En av killarna körde bil och jag bad om att bli släppt vid Akalla så att jag kunde hämta min bil också. Jag hade inte druckit och vi skulle till Backlura så bilen var ett självklart val, hade jag druckit hade jag inte ens följt med till festen för jag hade fan inte kommit hem då.

Jag kan med en gång säga att jag aldrig har sett en hemmafest med så mycket folk! Alla var dessutom 3-4 år yngre än oss så vi var "gamlingarna" som höll oss i skinnet till skillnad från småbarnen. Alla var askalas och redan efter två minuter inne på festen fick vi bevittna världens drama. En tjej kom fram till tisjö och fick smaka lite på hans öl och då kommer en annan kille bakifrån och rycker tag i tjejen och rycker loss ölen. Blicken han gav henne var skitläskig, kontsigt att hon inte dog, haha. Sen fortsatte han och tryckte in henne i rummet bredvid med ett hårt grepp och sen snackade han allvar med henne. Herregud, tänkte vi, lite väl aggressiv för att vara så liten och tjejen hade ju inte gjort nått... Hon kände tisjös syster och smakade lite öl bara. Sen hör man den här killen skrika mitt i allt kaos "DET ÄR SLUT ERIKA! SLUT!" och hon bara börjar störtböla. Killen som bodde där var skitrolig och sa "nääe... ingen får göra slut hemma hos mig! Då får ni gå ut och göra det! :D". Sen kom erika och gick förbi oss och tisjö ropade på henne och då vänder hon sig om med tårar och smink i hela ansiktet och bara skriker "DET ÄR SLUT, FATTAR DU DET!?". Tio minuter senare hoppade hon runt och festade som ingenting, hahaha. Helt insane.

Vi hade inte speciellt kul där, det var mest kul att bara glo på folket. När vi stod där mitt i allt kaos så var det en av oss (vi var ett gäng på sju pers) som sa "fan vad jag inte saknar den här tiden... tack gud för krogen" och det är fan sant. Hemmafester kan också vara roliga, men inte med den medelåldern.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0