@ work

Skrivet 2010-07-24 @ 19:07:42
Står på jobbet och tråkar nu... jag hatar stängningspassen på lördagar för då är man ensam i butiken redan från 15.00 vilket suger. Kul att stå här bakom disken i sex timmar liksom, man kan inte springa in och ut från lagret för att fylla på heller. För få tiden att gå tog jag med min notebook och står här och surfar med sebbes mobila bredband.. Det är typ inga kunder och det är dåligt väder så jag har typ nada att göra... kommer seriöst typ 3-4 pers i timmen.. känns det som iallafall. Men tiden rullar iallafall på nu när jag står här med datorn och lyssnar på radio.

Imorgon öppnar jag så det blir inget party party ikväll inte. Har lånat hem en film från jobbet som jag och Sebbe ska kolla på ikväll. På måndag är det öppning igen och på tisdag åker vi till London. Funderar på att boka in en tid hos frissan på tisdag förmiddag och förändra mitt utseende radikalt, hehe. Nemen jag känner att en förändring behövs, jag vill göra nått som ändrar mitt utseende. En tatuering orkar jag inte med nu så jag har kommit fram till att en klippning är det billigaste och enklaste alternativet. Vi får se vad det blir för frisyr, beror på vad jag känner mig för just den dagen. För något år sen skulle jag aldrig våga ändra min frisyr men jag har kommit på att håret faktiskt växer ut, haha jag vet att jag är ett geni, och orkar inte oroa mig för en sån skitgrej. Har förresten damp på mitt hår eftersom det är omöjligt att få bra nu, det ramlar bara fram i ansiktet hela tiden och hänger bara platt ner, så skiten måste av!

Jaaa men det var det som jag hade lust att skriva just nu... väntar in två hyrbilar nu till halv så jag ska börja förbereda lite så att det går så fort som möjligt att checka in dem. Vi kanske hörs lite senare..
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0