Shopping i London

Skrivet 2010-07-28 @ 19:28:27
Hello from UK! Vi har köpt en timmes tillgång till internet. Vi hade tänkt att köpa för hela veckan för det gjorde vi förra gången vi var här, på det hotellet kostade det typ 300 spänn... här kostar en veckas internet nästan 1000 kronor, är de sjuka i huvudet eller? Den här timmen kostar typ 45 så vi lär väl köpa en timme lite då och då..

Idag har vi handlat, ja oj vad vi har handlat. Vi började dagen på primark och jag köpte en hel pappkasse med grejer. Allt från skor till trosor, det var totalt 15 varor och det blev 519 kronor så varje plagg kostade i snitt 34,6:-! Helt otroligt. Sen köpte jag lite smått och gott på new look också, det var lite dyrare där.. man blev så bortskämd inne på primark. Vi ska dit imorgon igen när de öppnar och kolla lite mer kläder, idag köpte jag bara sånt som jag inte behövde prova för kön till provrummen var helt galen. Om man itne har vart på primark förstår man inte hur sjukt det är där, kundkorgarna är typ i samma storlek som ikea påsarna och folk proppar dem så mycket så att de inte orkar bära dem utan drar dem efter sig på golvet. När vi var klara där inne var vi tvugna att sätta oss utanför och andas ut lite, haha.

Vi gick till apple's affär också och jag höll på att smälla av, det kryllade av folk där inne som stod och pillade på macbooks, ipods, iphones och ipads. De var helt hypade och de trängdes som om det var värsta konserten. Sen var det massa folk som typ bara hängde där inne och satt och pillade på sin egen macbook eller iphone... precis som att de älskar apple så mycket att de gillar att hänga i butiken och visa upp sig med sin produkt. Jättekonstigt. Jag skulle kolla på några hörlurar till min ipod för mina är trasiga men till och med vid den hyllan trängde sig folk som galningar precis som om det var värsta exklusiva grejerna som släppts på marknaden idag. Det var lite läskigt så vi gick ut därifrån, man fick typ panik. Jag funderar på att köpa en iphone, den billigare varianten, inte den här nya skiten som kostar typ sju lax utan en lite billigare för jag skulle verkligen ha användning av en sån. Men vi får se hur det blir, de är ju också väldigt dyra..

Nemen nu ska vi bege oss ut på stan igen och hitta nån resturang att äta middag på! Kan lägga upp lite bilder på det jag har köpt imorgon :)


Korsningen utanför primark, new look i hörnet på andra sidan vägen

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0