Så kul hade jag igår

Skrivet 2010-07-08 @ 14:34:44
Drog ut igår efter jobbet, hade typ världens största väska med mig för att få plats med ombyte, smink, matlåda osv. När jag mötte upp de andra så hängde jag bara med dit de drog, jag orkade inte diskutera ställen och kämpa för att göra min röst hörd. Vi hamnade iallafall på hirschen.. det stället är jag inget fan av för det är bara nyblivna 18 åringar.. killar som kör robotdansen på dansgolvet och känner sig ascoola för att de får handla i baren och tjejer med alldeles för korta klänningar, det var ett par stycken jag hade lust att gå fram till igår "Du vet väl att det där är ett linne och inte en klänning?"

Men det var väl bara att gilla läget tänkte jag... När jag och Karro skulle lämna in våra väskor i garderoben stod det två finniga killar bredvid oss och den ena säger "Men.. är inte det där... Patricks syrra?" och jag vände mig mot dem "Jo det är det..?" vafan var deras problem tänkte jag, sen säger den andra "Har du träffat honom?" och jag svarar irriterat "Om jag har träffat min BRORSA?!" klart som fan jag har, är han dum eller. Och så fortsätter han "Alltså... han är här" OOOOOOOOOOH FUCK. Där försvann min roliga utekväll, vi är på ett aspissigt stället och min lillebror är där.

Sen satt Patrick med oss helt plötsligt och jag undrade varför han inte var med sina egna kompisar, då visade det sig att de tydligen hade gått hem.. och han valde att stanna kvar med oss. Roligt. Lyckades skicka hem honom efter att ha mutat med en massa saker men sen visade det sig att mitt gäng gav upp strax där efter så vi drog också. Nemen det var en riktigt dålig utekväll och så tillät jag mig själv att sova ut idag vilket resulterade i att jag sov bort denna soliga dag.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0