Nu är det jag som njuter

Skrivet 2010-07-11 @ 17:24:22
Oj vad det är najs väder idag! Har vart ute och seglat med Sebbe och några av hans kompisar idag. Vi la till vid en ö med klippor på ena sidan och så badade vi från båten och stekte på däck. När vi började tröttna på att ligga vid ön så seglade vi istället. Ett tag fick vi ordentlig vind i seglen och båten låg ju nästan ner, jag som inte brukar segla var livrädd och trodde att båten skulle välta. De andra skrattade åt mig men lite senare så fick dem också panik för att båten låg så otroligt mycket på ena sidan.
När vi låg ankrade vid ön så tjatade de andra hela tiden om hur "otroligt varmt" det var ute, att det var helt sjukt osv. Jag brukar vara den första som klagar på värmen för jag klarar inte av det i vanliga fall.. men idag fattade jag inte vad de snackade om, jag tyckte inte att det var så värst varmt.. det var bara fint väder och behaglig värme. Det är först nu som jag fattar varför jag var så lugn, hettan i egypten har satt sina spår. I egypten var det så varmt så att jag tyckte synd om alla som bodde där, jag fick ju åka norrut efter en vecka igen. Jag har blivit härdad helt enkelt, det kan aldrig bli lika olidligt här i svergie som det var i hurghada. Alla de andra badade dessutom massor från båten och tyckte ändå att det var varmt men jag som är en riktig badkruka bara njöt, jag badade också tillslut men det var inte för att det var för varmt.
Aja, tycker det är lite roligt bara att jag är den som steker helt utan problem nu när det var helt annorlunda för ett år sen. Ska hoppa in i duschen nu och sen ska vi käka ute med Sebbes familj.. Lägger upp bilder från dagen när jag kommer hem till min adapter.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0