Jag blir knäpp

Skrivet 2010-07-15 @ 23:54:12
Det är tur att det är min sista dag på posten imorrn för annars hade jag behövt börja leta efter nått psykhem som vill ta emot mig. Det är ju en hel del speciella människor som jobbar på posten, det är ju ett perfekt jobb för dem.. de som anses som "normala" är inte normala efter att ha varit instängda några år inne på tomteboda, så det är ganska mycket knäppgökar helt enkelt.

Jag har en teori om att värmen har fått knäppgökarna att bli ännu knäppare för de senaste dagarna har tomteboda postterminal förvandlats till årets freakshow. Borde egentligen inte skriva ut nått här eftersom det är min arbetsplats och personerna som utgör freakshowen vill nog inte vara med haha. Men igår så stod jag till exempel mitt emellan en man på 56 år och en kvinna på 63 som låtsades spela elgitarr och jammade loss. Mina ögon var gigantiska och jag undrade vilken planet jag hade hamnat på och hela verksamheten stannade upp en stund för att alla skulle se vad som hände. Sen låg plötsligt mannen på golvet och jag och några till skrattade så att vi grät. Sen kom chefen och bad han som låg på golvet att återgå till sin station, heeelt wild änd cräääjsy!

Mannen är rolig, han är en skön person men den där kvinnan blir jag tokig på. Hon är verkligen helt sanslös... helt bombad i huvudet.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0