Heja Sebbe!

Skrivet 2010-07-02 @ 23:55:35
Jag trodde aldrig att jag skulle säga eller skriva det här men idag sprang sebbe Trosa-loppet med sin pappa. Han gick i mål på 51 minuter och jag är imponerad, han har ju typ bara joggat fem gånger i sitt liv, haha. Nemen Sebbe är ju så långt ifrån en atlet som man kan komma, absolut ingen sportkille. Men nu har han gett sig fan på att börja träna ordentligt och komma i form. Loppet var 8,9 km långt och så långt har han aldrig sprungit förr. Jag hatar att jogga men jag har sprungit en mil flera gånger... här ute i norrort blir vi fan tvingade att springa massa lopp ute på fälten under skolåren.

I veckan hittade jag dessutom Sebbes favoritgodis som verkar slut överallt. Det är Polly's summer edition och de verkar ha tagit slut överallt men på konsum i västra skogen hittade jag några så jag köpte två påsar. De påsarna ska han få som belöning nu.. Men nästa lopp får han inget godis som belöning, då kommer de ju inte ha nån effekt haha.

Bilden tog jag med min mobil för att MMSa Sebbe och visa vad jag hade hittat. Men jag har tydligen inte installerat MMS funktionen sen jag fick tillbaka mobilen så jag kunde inte skicka det HAHA. Jävla loser jag är, måste fixa det snarast.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0