Den eviga väntan

Skrivet 2010-07-17 @ 19:14:57
Den här helgen blir en lugn helg, behöver vila upp mig lite innan det är dags att återvända till macken på måndag. Sitter och väntar på Sebbe... ringde honom halv ett idag och då skulle han vänta några timmar innan han åkte eftersom han drack igår. Nu är klockan sju och det lilla odjuret har inte dykt upp ännu, hade han sagt att det skulle ta en halv dag för honom att få arslet över tröskeln så hade jag åkt tunnelbana till honom för länge sen. Imorgon kommer han säkert klaga över att helgen har gått så fort och att vi inte har hunnits ses nått... yeeah guess why little man!

Vet inte vad som händer när han kommer, jag hade velat åka och handla lite grejer idag men det hinner jag inte nu... vi skulle kanske gå på bio ikväll men i den här takten så lär vi väl inte hinna det heller, haha. Jag borde ta tag i bloggdesignen och fixa en header men jag har inte orkat ta någon ny bild ännu.. ska se om jag kan leta rätt på någon bild i datorn som jag kan använda mig av så länge.

Har bytt däck på bilen idag, några månader efter alla andra haha. Nemen det var dubbfria däck på innan så det var ju inte olagligt men det är ju längre bromssträcka med dem än med sommardäcken. Idag var det äntligen någon som nappade på min idé om att byta dem så det har vi gjort nu. Jag ville ju byta dem för länge sen men då var det absolut inte nödvändigt enligt resten av familjen...
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0