Bang Bang Orangutang

Skrivet 2010-07-06 @ 12:42:47
Kom hem från tomas strax innan halv fyra igår men tvingade upp mig vid elva idag, vill ju inte sova ända fram tills jobbet börjar. Hemma hos tomas igår satte vi oss i varsin fotölj med en påse chips och en flaska cola och glodde på tv samtidigt som vi snackade lite skit.

Strax innan jag gick hem började vi kolla på en svensk film med Mikael Persbrandt och Mikael Nyqvist som hette bang bang orangutang. Vi kom in mitt i filmen och vi trodde att det var en komedi för den var rolig. När mikael persbrandt körde över sin son på garageuppfarten som precis glatt ropat "Pappa! :D" så skrattade vi som fan men sen verkade filmen vara värsta seriös. Det blev begravning och han var inte välkommen och mamman sa att hon skulle ta dottern ifrån honom osv. Där satt vi och skämdes men så sitter persbrandt i bilen med dottern och har ett djupt snack på barnnivå och helt plötsligt "har du pruttat?" "aa" och så börjar de möka ikapp typ. Jättekonstigt.

Läste på wikipedia att filmen tydligen är ett drama. Det måste vara den konstigaste filmen jag har sett. Tack och lov såg vi ju inte hela, jag passade på att gå hem innan den blev mer konstig.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0