Tänk om min bror hade hetat...

Skrivet 2010-01-26 @ 21:53:55
Hade precis en kort diskussion med mamma och pappa om namn. Jag heter Sandra Kristina... tråkigt men orginellt I guess. Mamma heter också Kristina i mellannamn så de försökte väl skapa någon tradition. Men sen kom min lillebror och fick det pampiga namnet Patrick Charles William!!!! Var är det pampiga i mitt namn!? Försvann det på vägen till dopet eller vad hände? Först en jäkla specialstavning och sen två engelskt-klingande mellannamn. Gud vad orättvist.

När släkten fick höra att Patrick skulle heta Patrick blev det ett jäkla liv från båda håll eftersom man enligt tradition ska ta ett namn som redan finns i släkten. Dessutom har alla på pappas sida dubbelnamn Lars-Erik, Lars-Håkan, Lars-Peter osv. Min storebror Peter har däremot tagit bort sitt Lars, han tyckte väl inte att det var så coolt haha. Men det värsta var att min Morfar Gunnar ville att Patrick skulle heta Lars-Gunnar! Hahahaha vad är det för jäkla namn!? Man kan ju inte döpa en unge till Lars-Gunnar på 90-talet!

Nu så började jag tänka hur det skulle vara om de faktiskt hade döpt Patrick till Lars-Gunnar. Tänk när de ropar upp klassen för första gången "..Sara, Andreas, Peter, Lars-Gunnar.." haha eleverna skulle ju vika sig av skratt. (Ungefär som vi gjorde när det visade sig att en kille i vår tyskagrupp på gymnasiet hette Legolas). Om Lars-Gunnar skulle få en tjej skulle hon ju inte vilja skriva hans namn någonstans. Tänk fjortislisas playaheadkonto "civilstånd: lars-gunnar <3". Haha jag kan hålla på hur länge som helst! "FEST HOS LARS-GUNNAR" det är iallafall en fest ingen skulle komma till. Nej fyfan, hur tänkte du där morfar?
Kommentarer
Postat av: malla

haha! :D Precis min typ av humor. :PMen vilket jäkla namn han har din bror - hur har jag kunna ungå att få reda på det. Det låter som en prins! :) Nunnan och prinsen typ:P

2010-01-28 @ 23:27:10
Postat av: FRIDA <3

hahaha bääst!

2010-01-28 @ 23:38:07
URL: http://froolf.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0