Otroligt tråkigt

Skrivet 2010-01-24 @ 00:19:38
Nu städar jag mitt rum här hemma... kl tolv på natten en lördag, super! Helst skulle jag vara på hemma fest hos Wikner i bromma men det gick inte. Fick veta det sent ikväll eftersom det var en spontanfest och då tänkte jag ta bilen så att jag skulle kunna komma hem säkert, har ändå ingen lust att dricka ikväll. Men nej de har ju självklart tagit ur batteriet ur gamla bilen och den nya får jag inte låna. Mina föräldrar vill inte att jag kör när det är halt ute, men hur ska jag kunna lära mig köra i vinterväglag om jag aldrig får göra det? Vi bor i sverige och det kommer snö varje år, lev med det! Sen tänkte jag och Sara åka dit eftersom vi var hos henne och kollade på film men hon kände att hon inte hade någon lust eftersom hon skulle jobba imorgon. Min sista utväg var att Nader skulle åka till wikner från en annan fest och sen kunde vi åka hem tillsammans men han vågade inte dissa sina kompisar trots att festen han var på sög.

Jag känner inte för att åka hem från Bromma helt ensam inatt så nu sitter jag här hemma och tycker att livet suger. Jag har lust att åka och köpa en bil på måndag bara för att jävlas med mina föräldrar. Ett: för att det egentligen inte finns någon anledning till att jag skulle behöva köpa en bil Två: för att de aldrig kan göra snabba affärer, det tar flera veckor för de att köpa t ex en digitalkamera så de skulle bli fly förbannade om jag köpte en bil.

Saken blir inte bättre av att Wikner flippar ur totalt på facebook, vilket tyder på att han är väldigt kalas och festen är grym. Anus.


Hej, kom och hjälp mig

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0