Inget vettigt inlägg

Skrivet 2010-01-21 @ 22:23:50
Wazzap biatches!? Eller nått sånt... sitter i köket med min laptop för ovanlighetens skull. Vi skulle kolla på lite resmål inför sommaren och jag har blivit någon slags reseledare trots att jag bara vart på solsemester två gånger. Sen gick alla här ifrån så nu sitter jag här helt ensam.. lämnad och utmobbad.

Har jobbat på OK idag, gick OK! (haha skoja) Nemen jag trivs med Irene och Richard som jag jobbat mest med och jag börjar få koll på kassan. Nu är det bara allt annat som är ett stort frågetecken, haha. Jag kommer skita på mig om de ber mig ta emot någon hyrbil för då måste jag ut och tanka den och sen parkera den. Är bilen ren så ska den backas in i parkeringsrutan. Shit jag har typ tankat tre gånger i mitt liv. Visst det är inte svårt men jag vill inte se helt bortkommen och stressad ut, vilket jag gör när jag inte är helt hundra på någonting. Och att parkera en bil man aldrig suttit i förr som dessutom inte är ens egen skapar också ångest. Att backa in den är rena rama självmordet för mig, jag kommer få hjärtklappning och dö bakom ratten. Nemen jag har inte kört bil sen början av december och det känns som en evighet sen. Jag måste sno bilen en stund i helgen!

Fick skjuts till kista av richard efter jobbet idag eftersom vi slutade samtidigt och han skulle åt samma håll. Gud vad glad jag blev för jag hade verkligen ingen ork att åka tunnelbana. Nu har jag lagt till honom på facebook bara för det, haha. Nej men han lär säkert undra vad mitt problem är eftersom jag kunde hitta honom på facebook.. Jag fick skriva in hans personnummer i datorn tre gånger igår och med mitt fotografiska minne sitter det självklart kvar så det var inte så svårt att kolla upp hans fullständiga namn. Jag är nog lite läskig.

Okej helt flummigt inlägg men nu måste jag ringa Sebbe för det skulle jag gjort för länge sen!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0