Idag sa jag ifrån

Skrivet 2010-01-06 @ 00:41:58
Idag när jag kom hem från jobbet såg jag att mitt IKEA family kort hade kommit, vuxenpoäng!

För övrigt så är min förkylning värre idag eftersom det är hela 19 minus ute och vi i kassan har bara kortärmade skjortor och det blåser in svinkall luft från gatan så fort någon går in genom dörrarna. Tack som fan för den säger jag bara. Var och varannan gäst frågar om vi inte fryser i de där skjortorna och jo fan gör vi det. De ända som inte frågar om vi fryser är cheferna, så värdefull är man som medarbetare på McDonalds!

När jag ändå snackar om jobbet så kan jag ju meddela att det här nya kassasystemet har kommit igång nu så vi måste fråga alla om de vill ha kvitto. Känns jättedumt att fråga en trettonåring om han vill ha kvitto på sin cheeseburgare men det är lag på det nu så man har inget val. Två tanter handlade lite smått och gott idag och när jag frågade om de ville ha kvitto svarade den ena tanten skitotrevligt "Nej, vad ska jag med det till!?" Ja inte fan vet jag, torka dig i arslet eller kör in det i munnen så att du håller käft, jag bryr mig inte. Jag blev skitirriterad och öppnade munnen istället för att svälja min irritation och svarade lika otrevligt tillbaka "Ja inte vet jag men det är lag på att jag måste fråga dig om kvittot." Då blev hon minsann tyst och hennes väninna som hade hört talas om det nya systemet började förklara för henne.

För att få ur mig allting var det sen en annan gubbe som kom in och ville ha "en vanlig kaffe"
"En vanlig kaffe tack."
"eeh... jaha... vilken storlek?"
"en VANLIG.... en LITEN alltså!?!"
"Vill du ha mjölk i?"
"NEJ!!!"
Även här snackade jag istället för att vara tyst.
"Jag vet tyvärr inte vad som är en vanlig kaffe enligt dig. Men visst kan du få en liten svart kaffe."

Herregud... hur svårt kan det vara? Folk som är så oförmögna att konversera borde förbjudas på allmänna platser.
Kommentarer
Postat av: Svensken!!!

Vilken bitch alltså, tur att man inte är närheten av dig annars så hade man säkert också blivit smittad.

2010-01-06 @ 13:46:36
Postat av: Amanda Wikström

Bara så du vet så blir man inte förkyld av att det är kallt. En av Sveriges största myt. Du har nog blivit mer förkyld på grund av att någon smittat dig. Man blir förkyld menas att man blir sjuk av ett virus, inte temperaturen.

Bara så du vet ;)Men vilka pisschefer! Allvarligt, kolla upp med facket om det där. Det borde stå något om temperatur och sånt =)

2010-01-06 @ 17:23:47

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0