Dagens donkengnäll

Skrivet 2010-01-19 @ 20:57:29
Idag har vart en riktig jäkla gnälldag på donken, inte från personalen utan från gästerna såklart. Det var fullt med gäster som hetsar och frågar om allt "har du lagt ner det? har du gjort det? Är den där med nu?" osv.. det värsta är att de stoppar en för att ställa massa sånnadär frågor varje gång man kommer med dricka, burgare, pommes, nån jävla dipsås eller nått liknande. Om de bara lugnar ner sig några hekton så ska de se att allt kommer på plats. Nån gubbe började tjaffsa med Eva om rikskuponger han ville växla in (vilket absolut inte går) och sen, som gräddet på moset, försökte han betala med en falsk hundralapp.

Jag fick en gäst idag som ville ha en nuggetsmeny som kostar 54:-. Till nuggetsmenyerna ingår såserna curry, sötsur och bbq utan extra kostnad. Vill man ha någon annan dipsås kostar det 6:-. Svenska McDonald's tar bara 3:- extra för de andra dipsåserna men McDonalds i city tillhör inte Svenska McDonalds utan de ägs av en annan kille och vi tar fullt pris för de såser som inte ingår i menyn. Punkt slut. Den här tjejen arg för att jag tog betalt för dipsåsen och sa att hon minsann handlade hos oss igår och fick den gratis då. Jag förklarade att någon isåfall gjort fel eftersom vi inte får göra så. Hon blev jätteförbannad och fortsatte tjata om att hon fick den gratis igår och jag sa återigen att vi inte får göra så och att jag är ledsen att någon gjort fel som fått henne att tro att de är gratis. Såhär avslutades samtalet:

Jag "Då måste den personen ha gjort fel"
Hon riktigt uppkäftigt "Eller så var hon bara snäll."
Jag "Men jag kan tyvärr inte vara 'snäll' och göra fel varje gång någon köper nuggets"

Jag menar herregud är 6:- verkligen någonting som är värt att tjaffsa om? Är det inte lite pinsamt att nästan stå och tigga om en nuggetssås och inlindat be mig vara "snäll"? Så nu vet alla ni nuggetsälskare hur det ligger till iallafall. McDonalds i city är franchiseägda och därför är det inte alltid exakt som det är på andra McDonalds.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0