Jag börjar få koll

Skrivet 2010-01-14 @ 21:51:11
Idag har jag jobbat på OKQ8 för andra gången. I tisdags var det inte alls kul, jag fattade ju verkligen ingenting av deras kassasystem och jag kan ju inte ett piss om bilar så jag kände helt felplacerad när kunderna kom in och bad om gul kylarvätska och undrade vilka glödlampor de skulle ha till sina baklyktor. Jesus!

Men idag fick jag lite mer koll på kassan och sortimentet. Jag ska skriva min egen lathund på alla PLU koder för saker utan streckkod och stoppa in den i en egen mapp vid kassan. Deras är så jäkla krångliga och jag lär mig saker genom att skriva ner dem. Men en del saker är fortfarande stora frågetecken för mig men som tur är har jag en "ny på jobbet" skylt över min namnbricka.

Nästa vecka har de förhoppningsvis fått kläderna de beställt till mig. Nu har jag haft en herrskjorta i Medium som gått halvvägs ner till knäna och som jag fått vika upp x antal gånger för att mina händer ens ska synas. Chefen sa "tills dina kläder har kommit får du väl ha den där.... klänningen, haha!"
Kommentarer
Postat av: Niklas

Rolig chef du har :D Jag skulle tänka mig för att jobba på en bensinmack. Blev en gång erbjuden av en kompis men jag vet inte ens hur man blåser in luft i bildäcken..:( Sen är jag inte lika söt som du så jag kommer inte undan lika lätt :p Sorry för den fördomsfulla kommentaren ;)Hoppas det går bra för dig :)

2011-12-19 @ 20:37:46
URL: http://www.certifieradekassasystem.se

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0