Working my ass off

Skrivet 2010-02-02 @ 21:55:07
Nu känner jag att läget är lite hopplöst, jag vet att jag kommer vara trött tills på måndag när vi åker till Kanarieöarna för att jag ska jobba så mycket. Och mitt i denna skit så verkar det vara problem för Sebbe att få ledigt på jobbet för att de är så jäkla sega med besked där. Om inte Sebbe får ledigt kommer inte ju inte jag åka heller och då är det några tusen i sjön.

Jag har gjort två dumma saker den här veckan. Idag tackade jag ja till att öppna resturangen imorrn eftersom Marie ska åka bort, as in jag ska befinna mig på jobbet kl 06.00 imorrn. Igår ringde chefen på OKQ8 och jag påpekade att jag bara har lärt mig stängning men att jag ska öppna i helgen. Han frågade om jag ville vara med på en öppning i veckan och absolut ville jag det. Han frågade om torsdag passade bra, passade utmärkt tyckte jag. Och då kom chocken "Men vad bra! Då är du här kl 05.45 då!". Fuck. När jag öppnar på helgen så är det 07.45 som gäller... inte fan visste jag att de öppnade två timmar tidigare på vardagar, haha. Jag är sjukt taggad... verkligen... jag som aldrig går upp en minut tidigare än 08.15. Fan vad bortskämd jag har blivit med att börja kl 10 varje dag.

Gjorde en liten lista och insåg att jag jobbar en hel del den här veckan. Men vill man ha pengar får man ligga i och det är inte för resten av livet så det är bara att bita ihop. Det jobbigaste är att ha två olika jobb att pussla ihop och åka emellan.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0