Bilar

Skrivet 2010-02-04 @ 20:38:36

Snart ska jag och Sebbe åka till sollentuna och kolla på en bil. En volvo s40. Jag är helt såld på Volvos bilar efter de jag fick köra på körskolan. De känns lagom lyxiga inuti och de är rejäla bilar. Vi har tittat på lite mindre bilar tidigare men det är väl mest för prisets skull, jag vill ha en bil som inte låter "putt-putt" när man åker upp för en backe. Jag vill inte ha en bil som inte syns på parkeringen, ni vet när man letar parkering och ser en tom ruta längre fram men sen visar det sig att det faktiskt stod en liten bil där. 

Men vi får se om den är lika bra som den verkar... den är lite väl dyr enligt min pappa också... men vi har iallafall ringt och sagt att vi ska komma och titta. Sist vi trodde att vi hade hittat ett fynd var den ganska skadad. Förardörren var ganska misshandlad.

Igår hittade jag en asfräsch audi på blocket som jag försökte övertala sebbe om att vi skulle köpa. Men skatten och försäkringen var ganska dyr på den... jag hade flyttat in i den bilen om vi köpt den. Men en volvo är mycket billigare i drift, volvia har ju billiga försäkringar. 


Scoda Octavia med tillbucklad dörr

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0