Skitjobb

Skrivet 2010-02-22 @ 23:38:32
Idag var det iskallt på jobbet och vi får som bekant inte ha något långärmat på oss. Det finns speciella McDonalds tröjor som de har på vissa resturanger men vår chef tycker att det är en onödig konstnad och ber oss springa mer om vi säger att det är kallt. Asså sorry man ska vara lojal mot sin chef men han är själv så jäkla illojal så jag ser ingen anledning till att jag ska vara schysst mot honom när han kör ett fult spel. NU verkar det som att helgarbetarna ska få tröjor iallafall... jag vet inte vad ni tycker men är det inte mer logiskt att ge tröjor till de som står och fryser fem dagar i veckan? Eller varför kan inte bara alla få tröjor? Jag skulle kunna betala min tröja själv om det var 100% säkert att jag skulle få använda den på arbetstid. Jag skulle kunna göra det trots att man enligt kollektivavtalet inte ska behöva betala för sina arbetskläder.

Hur som helst så började jag må riktigt dåligt på jobbet, kände mig som en jävla isbit. Jag började bli snuvig, huvudet kändes tungt och det kändes som om jag hade feber. Så jag sa till chefen att jag inte vill jobba imorgon för om jag ska stå sådär i kylan igen så kommer jag garanterat bli sjuk. Jag missar hellre en dag på donken än att jobba där, bli sjuk, och missa hela min kvällsvecka på OK som ger mycket mer pengar.

Men ska sova nu ändå, mådde som sagt inte så bra tidigare idag. Mitt mål är att hinna städa och blogg imorrn innan jag ska till OK!

Woah shit nu lossnade en skruv under min dator helt random, måste stänga av och kolla vad den kom ifrån, haha.


En grymt ful bild på wikner och mig från en spontan (iaf för mig) utgång i fredags
Jag visade hur han skulle posa för att se riktigt äcklig ut med den där väskan, hahaha

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0